Kontra d.o.o. je tvrtka specijalizirana za prodaju sustava za zaštitu od sunca

Tvrtka Gimenez Ganga odlučila je 2021. g. otvoriti poslovanje u Hrvatskoj, a za širu regiju, kako bi svojim postojećim i budućim klijentima pružili optimalni servis, kao strateškog partnera odabrali su upravo Kontru d.o.o. Naš je zajednički i primarni fokus kontinuirana podrška investitorima, arhitektima i izvoditeljima radova u svrhu pronalaženja optimalnih tehničkih i dizajnerskih rješenja neovisno o kompleksnosti projekta i objekta. Kontrino petnaestogodišnje iskustvo u alu i pvc stolariji, proizvodnji i montaži u sinergiji s ekspertizom i znanjem Gimenez Gange garancija je vrhunske, precizne i just in time usluge.

Kontrin know-how kreće od najosnovnije tehničke podrške u montaži, edukacije u početnoj instalaciji pa do tehnički zahtjevnijih konzultacija arhitektima i investitorima u osmišljavanju, obradi i izvođenju njihove ideje i projekta.


Neovisno radi li se izradi proizvoda po narudžbi, ugradnji tog istog proizvoda ili narudžbi određenog repromaterijala, naš tim je kontinuirano na raspolaganju i može vam pomoći u svakoj fazi proizvodnog, ugradbenog ili prodajnog procesa. Od praćenja trendova, organizirane i pravovremene dostave, tehničke i korisničke podrške u slučaju reklamacija, do dostupnosti lagera i showrooma, naša je misija pružanje sveobuhvatne usluge od ideje do realizacije. Našim klijentima želimo biti prije svega partneri a tek onda dobavljači.