Brisoleji


Osim energetske učinkovitosti, naši brisoleji donose visoku estetsku vrijednost kroz svoje različite oblike i veličine, s pomičnim ili fiksnim letvicama, koje mogu biti ručne ili motorizirane. Širok spektar mogućnosti omogućuju nam cjelovit pristup te posljedično rješenje prilagođeno svakom projektu. Ova kompaktna i otporna sjenila dostupna su u puno većim dimenzijama od ostalih standardnih sjenila. Proizvode se od aluminijske konstrukcije i montiraju se na vanjski dio fasade a mogu se postaviti vertikalno ili horizontalno a ovisno o pokretljivosti lamela u ponudi su fiksni i pomični brisoleji.

Fiksni brisoleji


MODELI C I V5 - Savršeni su za pokrivanje fasada a zgrade decentno oplemenjuju avanturističkim izgledom. Također su idealni za zatvaranje otvora između zidova, ograde vrtova i kao tradicionalni sustav za zatvaranje ventilacijskih otvora, a istovremeno omogućuju dobar ulazak svjetlosti.

Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji, nosači su učvršćeni vertikalno, a letvice su zatim pričvršćene izravno na nosače. Odvajanje između letvica je standardno.

Pomični brisoleji


MODEL R 400 - Novi model letvice vanjskih dimenzija 400 x 50 mm, koji se sastoji od spoja dva 1/2 profila R-400 letvica. Pruža zaštitu od sunčeve svjetlosti i istovremeno pruža osvjetljenje reflektirajući svjetlost koja pada na letvicu u zgradu.

Za vertikalne instalacije visoke više od 4.500 mm, kao stabilizator preporučuje se ugradnja fiksne kovane letve R-400. Mogućnost ugradnje pojedinačne 1/2 profilne letve R-400 vertikalno i vodoravno.

Dodatne informacije o brisolejima koje imamo u ponudi, potražite na linku.