Showroom

Naš showroom osmišljen je i projektiran da našim klijentima i partnerima približi njihov proizvod tj. uslugu koju kupuju ili prodaju, ovisno radi li se o investitorima, arhitektima ili izvođačima radova. Touch and feel moment izuzetno je bitan u trenutku predstavljanja određenog proizvoda, grupe proizvoda ili polugotovog proizvoda. To je prostor u kojem možete iskusiti njihovu učinkovitost a ujedno i mjesto za razgledavanje, isprobavanje i interakciju sa svim našim najsuvremenijim sustavima za zaštitu od sunca.

Budući da znamo da samo razumijevanjem svakog detalja klijentima možemo preporučiti njihovu idealnu opciju, odlučili smo se osloniti na 360º iskustvo na koje neće ostati imuni ni najzahtjevniji profesionalci. Showroom je tako istovremeno i potvrda naše želje za transparentnošću a ujedno i potvrda naše sigurnosti u kvalitetu proizvoda i sustava iza kojih stojimo.

Velik i dobro opremljen show room mogu koristiti i budući klijenti i time dobiti mogućnost da investitoru prezentiraju proizvod uživo, koristeći i našu pomoć pri prezentaciji i savjetovanju. Investitori mogu brže i sigurnije donijeti odluku a na taj će se način i klijentu olakšati i ubrzati prodaja. Osim u prezentacijske svrhe, showroom se koristi i za inhouse treninge naših klijenata koji kroz praktičan dio upoznaju nove proizvode, usvajaju njihove tehničke specifikacije a ujedno dobivaju i sav potreban materijal za marketing. Koristeći unaprijed pripremljene materijale za marketing, klijent ne samo da smanjuje vrijeme koje bi mu bilo potrebno da isti materijal izradi već smanjuje i trošak za proizvodnju istih.