Garažna vrata


Garažna se vrata mogu namotavati poput roleta te mogu ili ne moraju biti zatvorena u kutiji, u pravilu je to najčešće korišteni mehanizam jer njime štedimo prostor. Osim rolo vrata postoje i sekcijska vrata koja su zahvaljujući robusnim ekstrudiranim aluminijskim profilima i ugrađenim dijelovima od nehrđajućeg ili pocinčanog čelika, idealno rješenje za samostalne garaže i za garaže u nizu.

Rolo vrata


  • ROLO VRATA S KUTIJOM
  • ALEX - Paleta Alex kutija kompatibilna je s ugradnjom roletni i rolo vrata. Model Alex-350 mm kompatibilan je s ugradnjom rolo vrata sa sustavom za oporavak (remenje i remenice). Te kutije omogućuju optimizaciju veličine kutije i omogućuju jednaku vanjsku završnu obradu na svim vidljivim dijelovima rolo vrata

Veliki izbor rolo garažnih vrata provjerite ovdje.

Veliki izbor lamela


  • LAMELA PS 78
  • LAMELA PS 100

Veliki izbor garažnih vrata s lamelama provjerite ovdje.

Sekcijska/segmentna vrata


PS 300 - Nova sekcijska vrata Giméneza Gange dizajnirana su da zadovolje najinovativnije zahtjeve. Zahvaljujući robusnim ekstrudiranim aluminijskim profilima i ugrađenim dijelovima od nehrđajućeg čelika ili pocinčanog čelika, idealno su rješenje kako za samostalne garaže tako i za garažne sisteme.