Unutarnja sjenila


Unutarnja sjenila dodatno osvježuju interijer svojim atraktivnim i funkcionalnim rješenjima i tako postaju neizostavan dio u planiranju unutarnjeg uređenja svakog prostora. U našoj ponudi imamo velik izbor Saxun unutrašnjih sjenila koja će zasigurno doprinijeti jedinstvenosti smjera koji ste odabrali.

Sjenila od drva


Idealno rješenje za klijente koji odabiru rustikalan stil pri uređenju interijera svih vrsta soba. Odličan izbor i u kombinaciji s modernim elementima kao kontrastno rješenje u minimalističkim prostorima.

Rolo sjenila


Saxunov najsvestraniji sustav zahvaljujući svojoj funkcionalnosti i beskrajnoj kolekciji tkanina i dodataka među kojima klijenti i korisnici mogu birati. Naše rolete isključivo integriraju CLS dodatke koji su od visoke estetske vrijednosti te omogućuju veću modularnost i prilagodbu proizvoda svim vrstama potreba i arhitektura.

Vision sjenila


Oblikovan neprozirnim i prozirnim vodoravnim trakama, Vision omogućuje potpunu kontrolu svjetlosti i privatnosti u sobi. Neovisno tražite li veći kontrast ili savršeno podudaranje, živahna i živopisna kolekcija tkanina pobrinut će se udovoljiti estetskim zahtjevima prostorije.

U ponudi još imamo: Store glass, horizontalna sjenila/screen, tehničke zavjese.

Za više informacija o unutrašnjim sjenilima, odabiru boja i oblika posjetite ovu stranicu.