Komarnici

Vertikalni i horizontalni plise


Jednostavna i minimalistička zavjesa koja se može ugraditi u male prostore, zahvaljujući veličini nabora. Lagan sustav s kojim je jednostavno rukovati i koristiti ga. Saxun nudi više ukrasnih tkanina u širokom rasponu boja koje će mu omogućiti da se uklopi bez obzira na okolinu.

Fiksni komarnici


Ova najosnovnija varijanta komarnika ujedno je i najjeftinije i najbrže rješenje.

Rolo vertikalni komarnici


Sustav zaštite od insekata čija je instalacija brza i jednostavna. Osim što sprječava ulazak insekata isto tako zaustavlja i prodor zraka. Na velike otvore preporuča se staviti kočnicu koja usporava brzinu namota te štiti od nekontroliranog namatanja i mogućeg oštećenja. Vodilice su opremljene takozvanim „anti wind“ četkicama koje osiguravaju postojanost mrežice i pri velikim naletima vjetra.

Horizontalni komarnici


Lateral 2020 - Novi zaslon protiv komaraca 2020, koji je dizajnirao Giménez Ganga, elegantna je mreža protiv komaraca s bočnim užetom, idealna za prozore. Ima ergonomski zahvat duž cijelog profila ručke, što ga čini praktičnim i jednostavnim za upravljanje i iznutra i izvana.

Otvaranje i zatvaranje vrata, unatoč tome što imaju oprugu, vrlo je kontrolirano, bez izazivanja naglih i brzih namotaja. Ova značajka, u kombinaciji s vrlo niskom vodilicom (samo 5 mm), čini proizvod idealnim za prolaze. Bočna strana 2020 ima vrlo brzu fiksaciju, zahvaljujući bajonetnim kopčama.

Dodatne informacije o komarnicima preuzmite iz kataloga na ovoj stranici.