Pergola i patio

Bioklimatske pergole


Saxun bioklimatske pergole koriste prirodnu svjetlost u stvaranju novih, savršeno osvijetljenih i zaštićenih prostora. Radi se o sistemima koji su napravljeni po mjeri i koji se lako mogu prilagoditi bilo kojem prostoru i pretvoriti ga u useljiv ambijent ugodan za svakodnevni boravak. Osim što su idealan izbor kod proširenja privatnog životnog prostora jednako su tako iznimno vrijedno rješenje za proširenje poslovnih prostora u HORECA sektoru.

Kontra grupa prva u Hrvatskoj ima mogućnost dobave materijala za izradu bioklimatic pergola u repromaterijalu kao i mogućnost da klijent naruči repromaterijal koji će biti djelomično obrađen za elemente gdje je potrebna intervencija CNC-a.

Pergola Fulvia


Ova pergola Saxunovog solarnog sustava zaštite posebno je dizajnirana da pruža zaštitu od sunca i kiše tijekom cijele godine. Njezin modularni i dinamični dizajn, koristeći ravne linije, omogućuje prilagodbu bilo kojoj vrsti vrta ili terase, povećavajući potencijal tih prostora i pružajući im eleganciju i udobnost.

Pergola Aneas


Ovo je idealan model za ugradnju na velike terase i druge postojeće konstrukcije, jer je pričvršćen pomoću nosača koji se mogu ugraditi na vertikalne i vodoravne površine. S opcijama za ugradnju između zidova, sa ili bez šina, idealno je rješenje za sve tipove restorana i tvrtki koji žele izraziti vlastitu osobnost. U ovom je sustavu moguća ugradnja padajućih tendi.